Precies op maat voor jouw verpakkings-vraagstuk.

Is honingraatkarton geschikt voor jouw producten?

Honingraatkarton is een veelzijdig product dat gebruikt wordt in diverse sectoren en uitvoerbaar in verschillende vormen.

In de maakindustrie en/of automotive branche dient honingraatkarton als verpakkingsmateriaal om producten vast te zetten en te beschermen. Hierbij kun je denken aan machineonderdelen, variërend van zeer kleine tot grote onderdelen, huishoudelijke en elektrische apparaten, maar ook cv-ketels en warmtepompen. Al deze producten en onderdelen vragen om een gedegen bescherming. Honingraatkarton kan precies om jouw product heen gemaakt worden, waardoor het optimale bescherming biedt en zorgt voor een juiste belasting op het product.

Daarnaast stappen in de meubelindustrie ook steeds meer bedrijven over naar een duurzaam verpakkingsalternatief. Meubel(onderdelen) zijn zeer kwetsbaar tijdens vervoer en/of opslag. Honingraatkarton biedt de juiste bescherming omdat het aangepast kan worden aan specifieke vormen en maten op basis van verpakkingsvereisten.

Honingraatkarton biedt ook oplossing in de logistieke sector. Zo kunnen honingraatkartonplaten gebruikt worden als tussenlaag voor de scheiding van diverse producten op een pallet. Dit zorgt niet alleen voor bescherming, maar ook voor stabiliteit. Hoe kleiner de celstructuur, hoe sterker en meer bescherming het biedt. Ook als je verpakkingen wil opvullen, of producten wil omsnoeren kun je denken aan honingraatkarton.

Ben je actief in de bouw en constructie sector? En wil jij bijvoorbeeld kozijnen, ramen, deuren of zonnepanelen veilig vervoeren? Dankzij tussenplaten van honingraatkarton creëer jij meerdere lagen op een pallet waardoor je krassen en schuren voorkomt en stabiliteit en bescherming biedt.

Honingraatkarton is in nog veel meer sectoren toepasbaar. Hebben jouw producten bescherming nodig tijdens opslag en transport? Dan is honingraatkarton een uitstekende optie.

Soorten vormen.

Platen honingraatkarton

Vervoer je veel producten op pallets en ben je op zoek naar een oplossing om zo veilig en stevig mogelijk te vervoeren? Dan bieden honingraatplaten uitkomst. Tussenbladen of honingraatplaten zijn ideaal om pallets in verschillende lagen te verdelen. Zeker wanneer het oppervlak niet geheel egaal is. Honingraatplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, kwaliteiten en afwerkingen. Dankzij de structuur, zijn de honingraatplaten zeer sterk waardoor ze bestand zijn tegen veel druk. De platen verzekeren stabiliteit en zijn multifunctioneel inzetbaar. Zowel als tussenblad, palletbodem of afdekblad. 

Verwerkt honingraatkarton

Honingraatkarton kent talloze verwerkingsmethodes. Van inzetstukken voor een stabiele bevestiging tot aan een structureel onderdeel van een afgewerkte productverpakking. Welke afmetingen jouw producten ook hebben, honingraatkarton kan worden aangepast naar de vorm van jouw product. Dit gebeurt onder andere met behulp van stansen. Of het nu gaat om warmtepompen, airco’s, meubels, of andere kwetsbare producten, honingraatkarton biedt volop bescherming.

De voordelen van honingraatkarton.

Honingraatkarton is zo licht als een veer en bewijst zijn sterkte keer op keer!
Naast dat het een oersterk materiaal is, kent het nog veel meer voordelen.

Door op “accepteren” te klikken ga je akkoord met het opslaan van cookies op jouw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten. Bekijk onze privacyverklaring.

Delta 57  |  6825 ML  |  Arnhem
beeprotect@bunzl.nl

Bekijk hier onze disclaimer en privacyverklaring

© 2024 Bunzl Retail & Industry B.V.

Intuit Mailchimp logo