Wie wij zijn?

BeeProtect is een eigen merk van Bunzl Retail & Industry en Janssen Packaging. Wij zijn jouw partner en specialist in totaaloplossingen op het gebied van non-food essentials, verpakkingen, disposables, hygiëneproducten en logistieke oplossingen voor zowel de food als de non-food sector. Wij optimaliseren het proces van verpakken, opslaan, verzenden en verkopen en kijken samen met onze klant naar innovatieve concepten op het gebied van producten en verpakkingsprocessen.

Met specialisten op ieder vlak hebben we de kennis in huis om jouw passend en onafhankelijk advies te geven. Meedenken en het verschil maken, zit in ons DNA. We gaan geen vraagstuk uit de weg en doen dit met onze vier kernwaarden: nieuwsgierig, slim, gedreven en open.

BeeProtect komt voort uit onze nieuwsgierigheid om slimmer te verpakken en actief in te spelen op actuele marktonwikkelingen. Want de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en nieuwe wet- en regelgeving vragen om aanpassingen in het verpakkingsproces. Wij geloven dat honingraatkarton een nieuwe generatie verpakkingsmateriaal is, dat voldoet aan de eisen en wensen waarmee jij klaar bent voor de toekomst.

Missie

Gedreven en toegewijd helpen wij onze klanten toekomstbestendig te ondernemen, voorop te lopen in hun branche en zich te onderscheiden in hun markt.

Met BeeProtect geven we structuur aan jouw verpakkingsproces. We tillen we jouw verpakkingsstrategie naar een hoger niveau en dragen we zorg voor een efficiënt en duurzaam proces.

Wij geloven in het bieden van de meest geschikte oplossing, met duurzaamheid als fundamenteel principe, om samen het verschil te maken in de verpakkingswereld.

Visie

Met BeeProtect creëren we een plasticvrije supply chain waarbij het verpakkingsproces een minimale impact heeft op het milieu.

Gericht om afval te verminderen en het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren, streven we naar een efficiëntere en duurzamere bedrijfsvoering, wat zowel het milieu als financiële resultaten ten goede komt.

Samen maken we het verschil!

Onze experts staan voor je klaar!

Ben jij op zoek naar een duurzaam alternatief voor EPS?
Of wil jij jouw supply chain optimaliseren en verduurzamen? Honingraatkarton van BeeProtect kent oneindig veel mogelijkheden en is dé oplossing voor jouw verpakkingsvraagstuk.

Meer weten over BeeProtect en wat het jouw organisatie kan opleveren? Neem dan contact op. Samen maken we het verschil.

Door op “accepteren” te klikken ga je akkoord met het opslaan van cookies op jouw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten. Bekijk onze privacyverklaring.

Delta 57  |  6825 ML  |  Arnhem
beeprotect@bunzl.nl

Bekijk hier onze disclaimer en privacyverklaring

© 2024 Bunzl Retail & Industry B.V.

Intuit Mailchimp logo